Lierse RSS

LierseRSS

‘Standard Luik kent transferprijs voor Kevin Mirallas’

Kevin Mirallas speelt momenteel zijn wedstrijden voor Olympiakos dat hem huurt van Everton. Het ziet er niet naar uit dat hij voor de Grieken blijft spelen en zijn beste tijd bij Everton lijkt er ook op te zitten.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

The Toffees hebben nu een enorme transferprijs op zijn hoofd gezet. Mirallas moet 10 miljoen euro kosten en daarmee mogen de fans van Standard alle hoop op een terugkeer, die er her en der was, meteen opbergen.

Het bericht ‘Standard Luik kent transferprijs voor Kevin Mirallas’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *