Lierse RSS

LierseRSS

Oefenmeester Eric Gerets duimt voor Club Brugge

Trainer Eric Gerets draag Standard Luik een warm hart toe maar ook Club Brugge heeft een plaatsje in zijn hart. Ze kunnen dan ook op zijn steun rekenen in de Play-Offs. Club Brugge haalde het toen met een voorsprong van achttien punten op Racing Genk. Maar nu is er het systeem met play-offs. Na de reguliere competitie telden ze twaalf punten meer dan Anderlecht. De marge is nu kleiner.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“Ik gun het de trainer en de ploeg. Ze moeten nog één keer verliezen tegen Standard en dat is het voor mij goed. Club op één en Standard op twee: dat zou top zijn. Ik ben een Standard-supporter in hart en nieren”, verklaart hij tegenover Sporza.

“De trainer Eric Gerets is verleden tijd, maar ik volg het zeker nog. Ik geniet op de tribunes, wat het resultaat ook is. Als Standard wint, dan ben ik blij. Als we verliezen, dan zeg ik: volgende keer beter.”

Het bericht Oefenmeester Eric Gerets duimt voor Club Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *