Lierse RSS

LierseRSS

Het verdwijnen van Lierse doet ook ex-doelman die later furore maakte in … – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Het verdwijnen van Lierse doet ook ex-doelman die later furore maakte in …
Voetbalkrant
Dat die mooie traditieclub verdwijnt, vindt Verlinden dan ook een pijnlijke en spijtige zaak: "Toen ik 12 jaar oud was, kon ik kiezen tussen Anderlecht en Lierse. Ik heb voor die laatste club gekozen omdat het dichtbij was en Lierse een enorme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het verdwijnen van Lierse doet ook ex-doelman die later furore maakte in … – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Het verdwijnen van Lierse doet ook ex-doelman die later furore maakte in …
Voetbalkrant
Dat die mooie traditieclub verdwijnt, vindt Verlinden dan ook een pijnlijke en spijtige zaak: "Toen ik 12 jaar oud was, kon ik kiezen tussen Anderlecht en Lierse. Ik heb voor die laatste club gekozen omdat het dichtbij was en Lierse een enorme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *