Lierse RSS

LierseRSS

‘FC Barcelona heeft beslissing genomen over toekomst van Rode Duivel’

Thomas Vermaelen probeert deze periode hard om op tijd fit te geraken voor het WK in Rusland. Ook loopt zijn contract bij de Catalaanse grootmacht Barcelona over een jaar af en is er nog geen duidelijkheid over zijn toekomst.

Maar Barça zou nu een beslissing genomen hebben over de Rode Duivel. Volgens Mundo Deportivo heeft de club immers beslist om het contract van Vermaelen met één jaar te gaan verlengen. Na het WK zou hij zich in principe aan een contractvoorstel mogen verwachten.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Het voorbije seizoen was Vermaelen geen titularis, maar hij was wel de eerste invaller als Gerard Piqué of Samuel Umtiti niet beschikbaar waren. Onze landgenoot verving hen bovendien telkens met brio, waardoor ze bij Barça zeer tevreden over hem zouden zijn.

Het bericht ‘FC Barcelona heeft beslissing genomen over toekomst van Rode Duivel’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘FC Barcelona heeft beslissing genomen over toekomst van Rode Duivel’

Thomas Vermaelen probeert deze periode hard om op tijd fit te geraken voor het WK in Rusland. Ook loopt zijn contract bij de Catalaanse grootmacht Barcelona over een jaar af en is er nog geen duidelijkheid over zijn toekomst.

Maar Barça zou nu een beslissing genomen hebben over de Rode Duivel. Volgens Mundo Deportivo heeft de club immers beslist om het contract van Vermaelen met één jaar te gaan verlengen. Na het WK zou hij zich in principe aan een contractvoorstel mogen verwachten.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Het voorbije seizoen was Vermaelen geen titularis, maar hij was wel de eerste invaller als Gerard Piqué of Samuel Umtiti niet beschikbaar waren. Onze landgenoot verving hen bovendien telkens met brio, waardoor ze bij Barça zeer tevreden over hem zouden zijn.

Het bericht ‘FC Barcelona heeft beslissing genomen over toekomst van Rode Duivel’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *