Lierse RSS

LierseRSS

OPVALLEND: Pleegt Roberto Martinez sportieve zelfmoord?

In de laatste oefenwedstrijd die de Rode Duivels speelden werd er gestart in een 3-4-3 formatie. Veel mensen hebben hun twijfels bij deze tactiek en zien de Duivels liever spelen in een 4-4-2 concept.

“Nagenoeg alle trainers, ex-trainers en ex-Rode Duivels vertellen ons dat met de huidige spelers in een 3-4-3 ­spelen tegen Colombia, Polen en zeker tegen Duitsland of Brazilië je reinste zelfmoord is”,stelt Ludo Vandewalle in Het Nieuwsblad. “In de rug van Meunier en Carrasco (of Chadli) ligt dan te veel ruimte en het zijn ­bovendien geen echte verdedigers. Wat het voor hen nog moeilijker maakt.”

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Al die waarschuwingen doen Martinez schijnbaar niets, de Spanjaard blijft zijn eigen ideeën gewoon voort zetten. “De bondscoach lijkt ondanks al die gefundeerde meningen, adviezen en kritiek vast te houden aan zijn eigen visie. Dat heeft één voordeel: als hij op die manier ten onder zou gaan, is dat in elk geval met zijn eigen visie. Hoewel Martinez werd aangeworven op basis van zijn “tactische flexibiliteit” is daar tot nu toe nog niet veel van te merken geweest.”

Het bericht OPVALLEND: Pleegt Roberto Martinez sportieve zelfmoord? verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *