Lierse RSS

LierseRSS

BREAKING: Eerste spanningen bij De Rode Duivels: Mertens en KBVB met elkaar in de clinch

Gisteren zette De Rode Duivels voet op Russische bodem om het WK te gaan afwerken. De hoop is natuurlijk dat dit in goede harmonie gaat gebeuren maar de eerste spanningen lijken nu al op te borrelen.

Het zit er immers bovenarms op tussen de voetbalbond en Dries Mertens, meldt Het Laatste Nieuws. Het dispuut draait om het gebruik van de portretrechten van de Duivels. Daarover bereikte een KBVB een overeenkomst met de spelers, die vorige vrijdag allemaal ook het bijhorende contract tekenden. Op Dries Mertens na.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Stijn Francis, de advocaat van Mertens, wees immers naar de overeenkomst die de aanvaller al met Napoli heeft over het gebruik van zijn portretrechten, tot grote onvrede van de KBVB. Die suggereerde zelfs dat Mertens dan maar niet op de ploegfoto moest staan omdat die ook voor commerciële doeleinden gebruikt zal worden. “Dat het kamp-Mertens klacht neerlegt hé”, klinkt het geïrriteerd bij een functionaris van de bond.

Het bericht BREAKING: Eerste spanningen bij De Rode Duivels: Mertens en KBVB met elkaar in de clinch verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *