Lierse RSS

LierseRSS

Sporza-commentator ziet België door Martinez geen wereldkampioen worden

Sporza-commentator Filip Joos gaat uiteraard het WK in Rusland met grote interesse volgen. Toch is hij geen fan van de huidige bondscoach Roberto Martinez op tactisch gebied.

Tegen Portugal, Egypte en Costa Rica slikten de Belgen één tegengoal. Toch is Joos niet onder de indruk van de defensieve samenhang van de Belgen en dat kan volgens hem een groot probleem vormen wanneer België tegen de toplanden moet aantreden.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Ik heb in sommige matchen het gevoel dat die driemansdefensie niet de juiste tactiek is. De bondscoach zegt: we kunnen switchen, omdat iedereen het systeem met 4 kent, maar ik geloof nooit dat we wereldkampioen worden met 3 achterin”, zegt hij aan Sporza.

Voor België is het belangrijk dat Vincent Kompany en Thomas Vermaelen fit zijn voor de topduels, want zij zijn in staat om de absolute toppers uit te schakelen.

Het bericht Sporza-commentator ziet België door Martinez geen wereldkampioen worden verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *