Lierse RSS

LierseRSS

Sergio Ramos waarschuwt Cristiano Ronaldo: “Ben klaar voor hem”

Vanavond spelen Portugal en Spanje tegen elkaar op het WK in Rusland. Sergio Ramos en Cristiano Ronaldo zijn bij Real Madrid ploeggenoten maar vanavond dus tegenstanders. Een pot van formaat dus.

Spanje en Portugal worden gezien als dé kanshebbers om in deze groep door te komen. Het wordt dus een interessant duel tussen de twee steunpilaren van Real, maar Ramos waarschuwt zijn ploegmaat alvast. “Een tegenstander als Ronaldo vormt een grote uitdaging, maar ik ben klaar voor hem.”

De verdediger ontkende overigens dat het plotselinge vertrek van bondscoach Julen Lopetegui een negatieve impact heeft. “Het lijkt hier wel een begrafenis met al jullie vragen, maar zo voelt het voor ons als spelers niet. We staan aan de vooravond van een WK, het mooiste sportevenement dat er is.”

Het bericht Sergio Ramos waarschuwt Cristiano Ronaldo: “Ben klaar voor hem” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *