Lierse RSS

LierseRSS

Zlatan Ibrahimovic denkt niet aan een Rode Duivel

Zelf doet Zlatan Ibrahimovic niet mee aan het WK in Rusland maar toch werd hem de vraag gesteld van welke twee spelers hij het meest verwacht deze editie. Zlatan schoof niet de namen van Cristiano Ronaldo, Lionel Messi of Neymar naar voor. Ook geen Kevin De Bruyne, Eden Hazard of zijn voormalige ploegmaat Romelu Lukaku.

“Er lopen zoveel spelers rond die sterk bezig zijn, de kans is dan ook groot dat ik het fout heb”, lacht Ibrahimovic. “Ik denk dat Paul Pogba er zeker bij zal zijn. Hij is snel en beschikt over zoveel kwaliteiten. Kylian MbappĂ© is de ‘coming star’. Hij moet nog wat meer tonen om tot de echte top te behoren, maar hij zal daar zeker deel van uit gaan maken.”

Het bericht Zlatan Ibrahimovic denkt niet aan een Rode Duivel verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *