Lierse RSS

LierseRSS

Aime Anthuenis voorspelt verdediging van Duivels en uitslag België-Panama

De voormailge bondscoach Aime Antheunis van de Rode Duivels zag in de laastste oefenwedstrijden veel positieve punten maar er waren ook enkele kritische noten. Toch denkt hij dat de eerste wedstrijd morgen tegen Panama geen probleem moet zijn.

Anthuenis aan De Zondag: “De tegenstand in de voorbereidingswedstrijden was betrekkelijk zwak maar we kunnen toch enkele conclusies trekken. Het collectief aanvallend gedeelte staat op punt. Lukaku scoorde en Hazard was de uitblinker en draaischijf. Op het middenveld waren De Bruyne en Witsel nadrukkelijk aanwezig.”

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

“Op de flanken kunnen Carrasco en Meunier wel beter. Ik verwacht tegen Panama een verdediging met Alderweireld, Boyata en Vertonghen. Panama is mijn inziens een van zwakste ploegen van dit WK, ik verwacht dat de Duivels minimum met drie goals verschil winnen.”

Het bericht Aime Anthuenis voorspelt verdediging van Duivels en uitslag België-Panama verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *