Lierse RSS

LierseRSS

Bondscoach Martinez praat bij met Kevin De Bruyne

Terwijl er gisteren een training bezig was van de Rode Duivels praten Kevin de Bruyne en bondscoach Roberto Martinez minutenlang met elkaar bij de dug-out. Analist Geert de Vlieger vindt dit een goed teken.

Na de oefenpartij tegen Mexico (2-2) uitte De Bruyne stevige kritiek over het tactisch verhaal. Het moest anders en beter. In de recente drie oefenduels kwam Eden Hazard naar voor als de man die het verschil moet maken. Kevin De Bruyne liep wat minder in de kijker.

“Ik denk dat De Bruyne dat wel nodig heeft. Hij wil zich belangrijk voelen binnen de selectie”, zegt Eddy Snelders bij Sporza. “Als je hem belangrijk maakt, kan je er ook veel van gedaan krijgen.”

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

“Ik had de indruk dat Martinez dat niet deed in de beginfase van zijn bondscoachschap. Vandaar ook de uithaal van De Bruyne na de wedstrijd tegen Mexico. Dat was voor ons niet zo verrassend, maar wel voor Martinez.”

“Ik denk dat Martinez vooral vriendschappelijk wil worden met De Bruyne en hem zo meer vertrouwen wil geven en hem meer voor de ploeg te laten werken.”

Het bericht Bondscoach Martinez praat bij met Kevin De Bruyne verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *