Lierse RSS

LierseRSS

“Gedrag Kevin de Bruyne is kwalijk, zéér kwalijk”

De tackle die Kevin de Bruyne gisteren uitvoerde tegenover ploegmaat Kevin de Bruyne is in selchte aarde gevallen bij analist Jan Mulder. “Als die mij zo zou tackelen, ik zou hem terug naar België trappen. Ik zou dit niet pikken, ik zou er een enorme commotie van maken. Zo’n actie op een medespeler is zeer kwalijk, dit kan niet. De trainer zou hem zwaar moeten kapitelen”, klonk het streng bij Villa Sporza.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Volgens Toby Alderweireld wou KDB zijn trainingsploegje op scherp zetten, maar Marc Degryse vermoedt toch ook een andere oorzaak voor dit incident. “Ik blijf erbij dat dit te maken heeft met hiërarchie. Dat De Bruyne Januzaj wil laten voelen dat hij niet teveel mag provoceren, niet iedereen voor schut mag zetten. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat niet doet met een basisspeler zoals een Mertens of Witsel. Ik kan me niet voorstellen dat hij zo’n tackle doet tegenover zo’n jongen.”

Het bericht “Gedrag Kevin de Bruyne is kwalijk, zéér kwalijk” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *