Lierse RSS

LierseRSS

Roberto Martinez bejubelt Duivel: “Hij vertegenwoordigt wat we willen bereiken”

Roberto Martinez is vol lof over spelmaker Kevin de Bruyne. “Zijn spel beïnvloedt vele spelers. We willen hem als spelmaker bepalend laten zijn. Ik spreek veel met hem. Soms over voetbal. Soms over andere dingen. Kevin vertegenwoordigt een beetje wat we willen bereiken”, werd hij geciteerd door Het Nieuwsblad.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

De voorbije dagen was er heel wat te doen om de zware tackle van De Bruyne aan het adres van Adnan Januzaj. Maar Martinez ontkende dat dit incident een invloed had op de groepssfeer. “Ik ben verbaasd over je vraag, maar ik kan een makkelijk antwoord geven: de sfeer in de ploeg is goed. De spelers delen al jaren fantastische voetbalmomenten samen. Maar de sfeer had niet beter kunnen zijn.”

Het bericht Roberto Martinez bejubelt Duivel: “Hij vertegenwoordigt wat we willen bereiken” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *