Lierse RSS

LierseRSS

Thibaut Courtois: “Ik ken Eden al jaren, maar zo zag ik hem nog nooit”

Een aantal spelers van de Rode Duivels lijken helemaal klaar om te gaan schitteren op het WK. Denk aan Romelu Lukaku, Kevin de Bruyne en Eden Hazard.

Met name dan Eden Hazard, die zelfs zijn ploegmaats weet te verbazen met zijn vormcurve. “Ik ken Eden al jaren, maar heb hem nog nooit zo goed gezien als de laatste weken. Hij haalt echt een hoog niveau. Hopelijk zien we hem ook zo op het WK. Maar we hebben niet alleen een goede Eden nodig”, zei Thibaut Courtois op het persmoment van zondag.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Iets wat bondscoach Roberto Martinez overigens alleen maar kan beamen. “Eden is zeer sterk bezig. Met de prestatie die hij leverde in de halve finale en de finale van de FA Cup heeft hij een nieuwe stap gezet. Een trofee gewonnen, hij was toen al op het niveau voor het wereldkampioenschap. Hij is daar mentaal sterker uit gekomen. Dat heeft hij getoond in de oefenwedstrijden”, klonk het bij Het Nieuwsblad.

Het bericht Thibaut Courtois: “Ik ken Eden al jaren, maar zo zag ik hem nog nooit” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *