Lierse RSS

LierseRSS

BREAKING: Domper voor Duivels: “Met dit systeem is kwartfinale hoogst haalbare”

De verwachting zijn hooggespannen voor de Rode Duivers. Vanmiddag begint het WK voor ze in een wedstrijd tegen Panama. Toch is niet iedereen zo enthousiast.

Analist Aad de Mos bijvoorbeeld, verwacht dat de Duivels vanaf de derde groepswedstrijd in de problemen gaan komen. “De eerste wedstrijd zullen ze makkelijk winnen. Daarna tegen Tunesië zullen ze het weer iets moeilijker krijgen. En tegen Engeland zijn ze heel kwetsbaar als ze in een 3-4-3-systeem spelen, dat hebben wij al laten zien met Oranje onder Koeman. Zolang ze in dat systeem blijven spelen, zullen ze ook kwetsbaar blijven”, klinkt het niet bepaald optimistisch bij Voetbal International.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

De Mos is dan ook één van de grootste tegenstanders van het systeem-Martinez en denkt zelfs dat dit België een eventuele plaats in de halve finales zal kosten. “Je hoeft niet veel ervaring te hebben om dat te analyseren. De spelers hebben dat ook al enkele keren aangegeven, maar de coach luistert niet. Het is een kopie van het systeem van Antonio Conte, maar op wereldniveau is dat niet haalbaar. Met dit systeem is de kwartfinale het hoogst haalbare voor België”, aldus De Mos.

Het bericht BREAKING: Domper voor Duivels: “Met dit systeem is kwartfinale hoogst haalbare” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *