Lierse RSS

LierseRSS

Johan Boskamp heeft slecht nieuws voor supporters Rode Duivels

De opwinding is groot en begint steeds meer te stijgen. Vanmiddag spelen de Rode Duivels tegen Panama. Vele verwachten een doelpuntenregen maar Johan Boskamp denkt daar toch iets anders over.

Maar voor de supporters die zich aan een doelpuntenfestijn verwachten, heeft analist Jan Boskamp slecht nieuws. De Nederlander denkt immers dat Panama voor een non-wedstrijd zal zorgen. “Je weet ook dat Panama gewoon heel gesloten gaat spelen. Volgens mij hebben die een heleboel stukken van de Berlijnse muur in de verdediging gezet. Je krijgt dus eenzelfde soort wedstrijd als Argentinië-IJsland”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Aan de Belgen dus om de Panamese muur zo snel mogelijk te slopen, dan krijgen we misschien wel meer een open wedstrijd. Maar ook Boskamp moet uiteindelijk toegeven: op zo’n tornooi is het spel uiteindelijk ondergeschikt aan het resultaat. “Als ik moet kiezen: met slecht voetbal winnen of met goed voetbal verliezen, is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Een goeie start is gewoon heel belangrijk op zo’n WK.”

Het bericht Johan Boskamp heeft slecht nieuws voor supporters Rode Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *