Lierse RSS

LierseRSS

BREAKING: ‘Anderlecht pakt uit en haalt twee topaanwinsten binnen’

Anderlecht heeft grootse plannen voor het komende seizoen. Er kwamen al een hele vracht nieuwe spelers en de verwachting is dat er op korte termijn er weer twee nieuwe worden verwelkomd in Brussel.

Zo bevestigt Het Laatste Nieuws dat RSCA helemaal rond is met AEK Athene wat betreft de transfer van Ognjen Vranjes. De Bosnische international was het defensieve toptarget geworden na het afketsen van de terugkeer van Chancel Mbemba. De onderhandelingen sleepten in eerste instantie nog wat aan, maar nu is er toch een akkoord gevonden. In totaal betalen de Brusselaars een vast bedrag van 3.2 miljoen euro, aangevuld met zo’n 500.000 aan bonussen.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

En RSCA zou volgens de krant ook zijn nieuwe spits beet hebben. Zo bereikte TD Luc Devroe een akkoord met VfL Wolfsburg over de komst van Landry Dimata. De Belgische belofte-international zou een seizoen gehuurd worden, er wordt ook een aankoopoptie in de overeenkomst opgenomen.

 

Het bericht BREAKING: ‘Anderlecht pakt uit en haalt twee topaanwinsten binnen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *