Lierse RSS

LierseRSS

‘Genk wil Angolese international binnenhalen’

KRC Genk wil een slag gaan slaan op de transfermarkt. Ze hebben namelijk een international van Angola in het vizier.

Volgens Desporto ao Minuto is Genk immers één van de clubs die interesse tonen in Ary Papel. De 24-jarige flankspeler speelde het voorbije seizoen voor Sporting Lissabon, al kwam hij daar enkel in actie voor het B-elftal. Desondanks is de speler momenteel gegeerd.

Behalve Genk zouden ook Panaitolikos, Atromitos, Akhisar, Politehnica Iasi en Al Dhafra belangstelling hebben voor Papel. Sporting zou 600.000 euro willen vangen, al zou er op dit moment nog geen enkele ploeg meer dan 400.000 euro geboden hebben.

Het bericht ‘Genk wil Angolese international binnenhalen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *