Lierse RSS

LierseRSS

Derdryck Boyata over mede-Duivel: “Hij heeft me echt geraakt”

Vaak kan Dedryck Boyata op kritiek rekenen maar tegen Panama was hij een rots in de branding voor de Rode Duivels. Ook zijn ploeggenoten hebben dit gezien dus ook Vincent Kompany.

Zo werd Boyata bij het naar de kleedkamer gaan, opgewacht door de geblesseerde Vincent Kompany. En die fluisterde hem meteen enkele woorden toe. “Wat hij toen precies gezegd heeft, hou ik liever voor mezelf. Maar het heeft me echt geraakt in mijn hart”, klonk het op de officiële website van de FIFA.

facebook ZATERDAG BELGIE – TUNESIE!!! KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE!! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST!! BUITENKANSJE!! facebook

Boyata kent Kompany dan ook al een hele poos. Tijdens hun gezamenlijke periode bij Manchester City, was het ‘Vince the Prince’ die zich over Boyata ontfermde. “Dankzij hem heb ik een pak kunnen groeien. Maar het is nu tijd om zelf mijn weg uit te stippelen en mijn doelen te bereiken. Kompany is gewoon één van mijn ploegmaats geworden”, klonk het.

Het bericht Derdryck Boyata over mede-Duivel: “Hij heeft me echt geraakt” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *