Lierse RSS

LierseRSS

BREAKING: ‘Chelsea haalt sterkhouder voor 80 miljoen weg bij Juventus’

Het ziet ernaar uit dat Chelsea zich gaat versterken met een grote vis. Naar verluidt neemt het Miralem Pjanic over en is bereid aan de vraagrijs van 80 miljoen euro te doen. Daardoor heeft Chelsea een streepje voor op Real Madrid en FC Barcelona.

facebook ZATERDAG BELGIE – TUNESIE!!! KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE!! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST!! BUITENKANSJE!! facebook

Die clubs hoopten namelijk voor minder geld zaken te kunnen doen. Bovendien is het voor Pjanic zelf belangrijk dat Maurizio Sarri de nieuwe trainer wordt in Londen. Pjanic heeft een hoge pet op van Sarri en wil dolgraag met de coach samenwerken. Ondertussen probeert Juventus Pjanic nog te verleiden tot het tekenen van een nieuw contract.

Het bericht BREAKING: ‘Chelsea haalt sterkhouder voor 80 miljoen weg bij Juventus’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *