Lierse RSS

LierseRSS

Rode Duivels eerste of tweede in WK-groep? Hazard vertelt wat het plan is

Morgen spelen de Rode Duivels hun tweede wedstrijd op het WK in Rusland. Tegenstander is dan Tunesie. De eerste wedstrijd werd al gewonnen door de Belgen met 3-0 van Panama. Als er nu weer wordt gewonnen dan zijn ze geplaatst voor de volgende ronde. Tegen Engeland gaat het dan enkel nog om de groepswinst. Het zou mogelijk echter gunstiger kunnen uitkomen om tweede te eindigen, gezien de resultaten van Duitsland en Brazilië.

Maar volgens Hazard zullen de Duivels zich daar niet mee bezighouden: “We gaan níet rekenen. Onze ambitie is om zo ver mogelijk te geraken op dit WK. Wel, dan weet je dat je op een bepaald moment – of het nu in de achtste, de kwart- of de halve finale is – een klepper zal treffen.”

facebook ZATERDAG BELGIE – TUNESIE!!! KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE!! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST!! BUITENKANSJE!! facebook

De kapitein toont in HLN zelfs grote honger voor deze wedstrijd: “Bovendien denk ik dat de coach niet zal willen dat we ons voetje terugtrekken tegen Engeland – hij heeft daar een verleden. Het zou ook voor mij pijn doen om die match te verliezen. 0-1, voor België, dat zou niet slecht zijn”

Het bericht Rode Duivels eerste of tweede in WK-groep? Hazard vertelt wat het plan is verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *