Kritiek op RSCA-trainer: “Hij is de beste die RSCA heeft en zit op de bank”

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Anderlecht presteert dit seizoen onvoldoende in de Pro League. Er wordt de ploeg een gebrek aan creativiteit verweten. Toch beschikt Paars/Wit op de bank aan de nodige spelers die dit zouden kunnen oplossen.

Knowledge Musona bijvoorbeeld, toonde zich bij KV Oostende en de nationale ploeg van Zimbabwe toch al meermaals de gevaarlijkste man. Maar onder Hein Vanhaezebrouck zit de ‘Smiling Assasin’ doorgaans op de bank. En dat is niet naar de zin van zijn landgenoot Cephas Chimedza (ex-Beerschot, -STVV en -Westerlo). “Weer al geen Musona in de basisploeg. De meeste van zijn ploegmaats zouden niet eens de kleedkamer met mogen delen”, reageerde die vlijmscherp nadat de opstelling van zaterdag bekend geraakte.

facebook CHAMPIONS LEAGUE!! Voorspel de uitslag van 4 CL-wedstrijden & win €50.000 op Unibet.be!! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

Chimedza meent ook te weten waarom Musona geen titularis is: ‘de trainer en zijn trots’. “Musona was gehaald door de eigenaar en ik denk dat de coach daar geen zeg in heeft gehad”, klinkt het. “Hij is met voorsprong de beste speler die ze hebben”, voegt hij er nog aan toe bij The Herrald.

 

Het bericht Kritiek op RSCA-trainer: “Hij is de beste die RSCA heeft en zit op de bank” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer