Yassine El Ghanassy moet één jaar de gevangenis in

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Bij AA Gent begon Yassine El Ghanessy zijn carriere welvarend en er werd hem dan ook een grote toekomst voorspeld. Nu heeft hij zich in grote nesten gewerkt.

Hij werd de voorbije jaren al meermaals veroordeeld wegens snelheidsovertredingen in het verkeer. Maar een incident op 19 mei 2017 blijkt nu de druppel. El Ghanassy werd toen gepakt toen hij over een busstrook scheurde met zijn Porsche. De auto bleek echter niet verzekerd en bovendien mocht de voetballer toen niet eens met de auto rijden.

facebook CHAMPIONS LEAGUE!! Voorspel de uitslag van 4 CL-wedstrijden & win €50.000 op Unibet.be!! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

De politierechtbank is zijn fratsen nu beu en sprak een erg zwaar verdict uit. Zo moet hij een gevangenisstraf van één jaar effectief uitzitten, een boete van 8.000 euro betalen, een jaar rijverbod afwerken en zijn theoretische, praktische, medische en psychologische proeven afleggen. El Ghanassy kan wel nog in beroep gaan.

 

Het bericht Yassine El Ghanassy moet één jaar de gevangenis in verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer