‘International bij Royal Antwerp FC’

facebook VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met €120!

Deze zomer haalde Royal Antwerp Simen Jukleröd binnen. Hij werd nog niet geselecteerd voor de nationale ploeg van Noorwegen maar daar kan snel verandering in komen.

“Deze interlandbreak kwam misschien nog wat te vroeg. Al heeft de bondscoach me vorige week tegen Gent zeker zien spelen, want er waren mensen van de Noorse bond om Sigurd (Rosted, centrale verdediger, red.) aan het werk te zien. Ik maakte toen al indruk, denk ik. Maar ik hoorde nadien niets”, zei Jukleröd in Gazet van Antwerpen.

Trainer Laszlo Bölöni hoopt dat Noorwegen nog op zich zal laten wachten. “Ik hoop dat hij pas helemaal op het einde van het seizoen wordt opgeroepen, zodat hij bij ons blijft.”

Simen Jukleröd miste dit seizoen nog geen speelminuut in de Jupiler Pro League. De 24-jarige Noorse linksachter was al goed voor vijf assists. Hij kwam afgelopen zomermercato over van Valerenga uit eigen land. Jukleröd tekende een contract tot medio 2020 op de Bosuil.

Het bericht ‘International bij Royal Antwerp FC’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer