CLUB BRUGGE VERLIEST: ‘Ivan Leko kookt, Ruud Vormer in clinch met ploegmaat’

facebook VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met €120!

Club Brugge ging gisteren met 2-1 ten onder tegen Waasland-Beveren. Na de wedstrijd zaten de spelers en trainer van Club Brugge vol emoties. Zo zag men bij Het Laatste Nieuws dat het vlak na de wedstrijd tot een ‘hevige discussie’ kwam tussen aanvoerder Ruud Vormer en Hans Vanaken. Wat er precies tussen de twee sterkhouders werd gezegd, is niet bekend. Maar Vormer zocht achteraf niet naar excuses. “Een halfuur bibberen tegen een ploeg die thuis nog niet gewonnen had. Een echte schande… We verliezen van onszelf”, klonk het bij de Nederlander.

facebook DAG 8! WIN tickets voor Club Brugge – Genk!!!!!

Coach Ivan Leko probeerde zich achteraf nog te beheersen, maar Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, weet dat de Kroaat binnenin aan het koken was. “Ivan Leko zat na de wedstrijd te sterven op de persconferentie. Hij hield zich in, maar in dat Kroatische lijf stormde het. De domme tegengoals waren niet de enige bron van zijn boosheid. Het gaat om de mentaliteit.”

Het bericht CLUB BRUGGE VERLIEST: ‘Ivan Leko kookt, Ruud Vormer in clinch met ploegmaat’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer