BREAKING: ‘Paars.Wit bereid om ver te gaan voor transfer Alejandro Pozuelo’

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Anderlecht is bereid om ver te gaan om de transfer van Alejandro Pozuelo te bewerkstelligen. En Sport/Voetbalmagazine komt nu met een bevestiging van dat nieuws. “In zijn zoektocht naar een speler met een x-factor zou de directie bereid zijn om de opstapclausule van Alejandro Pozuelo, die naar verluidt 8 miljoen euro bedraagt, te activeren”, klinkt het bij S/VM.

De vraag is echter of Pozuelo zelf zo’n overgang ziet zitten. De Spanjaard strijdt momenteel met Genk voor de titel en treedt er na de winterstop opnieuw aan in de Europa League. Bij RSCA komt hij dan weer in een bouwwerf terecht waar zelfs Europees voetbal voor volgend seizoen allerminst een zekerheid is. Bovendien liet hij eerder al verstaan dat hij op termijn graag nog een keer in Spanje zou voetballen.

Een overgang naar het Astridpark lijkt dus onwaarschijnlijk voor de Spanjaard, zeker tijdens de huidige mercato, maar in het voetbal mag men nooit iets op voorhand uitsluiten …

Het bericht BREAKING: ‘Paars.Wit bereid om ver te gaan voor transfer Alejandro Pozuelo’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer