‘Junior Edmilson staat alweer voor terugkeer naar Europa’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Afgelopen zomer verruilde Junior Edmilson Standard Luik voor de miljoenen in Qatar. Maar na een half jaar zou hij alweer kunnen terugkeren naar Europa.

Volgens Het Nieuwsblad is zijn huidige club Al-Duhail, dat momenteel tweede staat in de lokale competitie, immers bereid om mee te werken aan een transfer. Maar dan wel onder de juiste voorwaarden. En die voorwaarden zijn volgens de krant inmiddels ook bij drie Belgische clubs beland: AA Gent, Antwerp en Anderlecht. Vooral de Brusselaars toonden al interesse, maar ook voor hun lagen de voorwaarden (voorlopig) nog aan de hoge kant.

Voor een club uit de Premier League is dat echter een ander verhaal. Zo zou Brighton and Hove Albion wel wat voelen voor de komst van Edmilson. De club van onder meer José Izquierdo en Mathew Ryan kent de Belgische markt alvast goed en is erg gecharmeerd door de Braziliaanse Belg. Zijn entourage sluit een vertrek uit Qatar voorlopig uit, maar dat kan slechts een onderhandelingstruc zijn.

Het bericht ‘Junior Edmilson staat alweer voor terugkeer naar Europa’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer