‘Sporting Lokeren vangt bot bij KRC Genk en KV Kortrijk’

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

In de zoektocht naar versterking heeft Sporting Lokeren misgegrepen bij Genk en Kortrijk. Lokeren hoopte Marcus Ingvartsen te huren van KRC Genk, maar club en speler zien dat voorlopig nog niet zitten. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Daarnaast polste Lokeren ook naar Teddy Chevalier, maar de Franse aanvaller van KV Kortrijk mag voorlopig niet weg uit het Guldensporenstadion. Hij wordt onder Yves Vanderhaeghe stilaan weer de oude Chevalier.

Het bericht ‘Sporting Lokeren vangt bot bij KRC Genk en KV Kortrijk’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer