DUIDELIJK! Pep Guardiola zet verongelijkte Kevin de Bruyne op zijn plaats

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Afgelopen week speelde Manchester City in de Carabao Cup tegen Burton Albion. Ze wonnen met maar liefst 9-0. Toch was niet iedereen blij. Zo was Kevin de Bruyne ontstemd omdat hij vroegtijdig naar de kant werd gehaald door zijn oefenmeester.facebook
WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

De Spaanse oefenmeester reageert nu voor het eerst op het ‘incident’ en heeft een duidelijke boodschap voor de Rode Duivel. “Als hij met een probleem zit, moet hij daarmee naar mij komen. Hij weet me te vinden. Dat heeft hij echter niet gedaan, dus weet ik niet wat zijn probleem is.” Noteerde The Daily Star.

Het bericht DUIDELIJK! Pep Guardiola zet verongelijkte Kevin de Bruyne op zijn plaats verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer