“Deze speler kan de duurste transfer in het Belgisch voetbal worden”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!

ONTDEK HET HIER!

Een goed weekend voor KRC Genk. Zelf wisten ze te winnen en de concurrentie daarentegen verspeelden punten. Analist Stef Wijnants is dan ook onder de indruk. Hij denkt niet dat Genk de landstitel snel uit handen zal geven, integendeel. “Dit Genk kan de strafste kampioen worden sinds Aimé Anthuenis met Anderlecht. De periode Koller-Radzinski. Genk slaagt erin matchen op allerhande manieren naar zijn hand te zetten. De voorsprong zou nog voor de start van de play-offs wel eens onoverkomelijk kunnen worden”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

Een aantal spelers haalden dan ook weer een erg hoog niveau. Vooral Sander Berge kon Wijnants andermaal bekoren. “Ik heb vrijdag alweer met open mond zitten kijken naar Sander Berge. Dat zou wel eens de duurste transfer kunnen worden uit het Belgisch voetbal. Ook Trossard speelde een geweldige tweede helft.”

Het bericht “Deze speler kan de duurste transfer in het Belgisch voetbal worden” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer