HARDE WOORDEN voor CLUB BRUGGE: “Ze leken wel kleurenblind”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!

ONTDEK HET HIER!

Club Brugge verloor gisteren op eigen veld met 0-1 van Charleroi. Een desastreus resultaat natuurlijk. Ze zagen hierdoor de achterstand op Genk oplopen tot tien punten. Achteraf werd met een beschuldigende vinger richting onder meer de wedstrijdleiding en de defensieve instelling van de tegenstander gewezen.

Maar Club moet de hand toch vooral in eigen boezem steken. Zo was het balverlies in bepaalde delen van de match niet op één hand te tellen. “De uittredende landskampioen bleek gisterenmiddag kleurenblind – het kon oranje niet onderscheiden van blauw-zwart. Hoe slordig kan je (uit)voetballen, zeg? Van Poulain valt zoiets enigszins nog te begrijpen, maar pakweg Denswil heeft dat excuus niet”, analyseert men in Het Laatste Nieuws.

Maar het probleem situeerde zich niet alleen in de defensie. Ook op het middenveld en in de aanvalslinie stapelden de slordigheden zich op. “Een rij hoger was het niet veel beter. Amrabat talmde meermaals te lang en Dennis dribbelde vooral zichzelf – dat krijg je als je het té complex wil maken.”

Het bericht HARDE WOORDEN voor CLUB BRUGGE: “Ze leken wel kleurenblind” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer