BREAKING: ‘Italiaanse grootmacht wil Club Brugge en Genk helemaal leegplunderen’

Het Italiaanse AC Milan heeft verregaande interesse in spelers van zowel Club Brugge als Genk. Volgens het medium Calciomercatoweb heeft AC Milan maar liefst zeven smaakmakers uit onze vaderlandse competitie op hun verlanglijst staan.

Arnaut Danjuma van Club Brugge lijkt de meest concrete interesse te genieten. Die was er namelijk afgelopen winter al. Maar ook Moussa Djenepo van Standard en Victor Osimhen van Sporting Charleroi worden nadrukkelijk in verband gebracht met de Milanezen.

VANAVOND EUROPA LEAGUE! STORT 40 EN UNIBET STORT ER 80EURO VOOR JE BOVENOP!!!

SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

En daar blijft het niet bij. Het Italiaanse medium meldt namelijk verder dat ook Genkies Sander Berge en Leandro Trossard in de gaten worden gehouden, net als nog twee Bruggelingen: Hans Vanaken en Marvelous Nakamba. De kans is uiteraard klein dat al deze spelers straks naar Italië trekken, maar het mag duidelijk zijn dat AC Milan zijn ogen richt op de JPL.

Het bericht BREAKING: ‘Italiaanse grootmacht wil Club Brugge en Genk helemaal leegplunderen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BREAKING: ‘Italiaanse grootmacht wil Club Brugge en Genk helemaal leegplunderen’

Het Italiaanse AC Milan heeft verregaande interesse in spelers van zowel Club Brugge als Genk. Volgens het medium Calciomercatoweb heeft AC Milan maar liefst zeven smaakmakers uit onze vaderlandse competitie op hun verlanglijst staan.

Arnaut Danjuma van Club Brugge lijkt de meest concrete interesse te genieten. Die was er namelijk afgelopen winter al. Maar ook Moussa Djenepo van Standard en Victor Osimhen van Sporting Charleroi worden nadrukkelijk in verband gebracht met de Milanezen.

VANAVOND EUROPA LEAGUE! STORT 40 EN UNIBET STORT ER 80EURO VOOR JE BOVENOP!!!

SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

En daar blijft het niet bij. Het Italiaanse medium meldt namelijk verder dat ook Genkies Sander Berge en Leandro Trossard in de gaten worden gehouden, net als nog twee Bruggelingen: Hans Vanaken en Marvelous Nakamba. De kans is uiteraard klein dat al deze spelers straks naar Italië trekken, maar het mag duidelijk zijn dat AC Milan zijn ogen richt op de JPL.

Het bericht BREAKING: ‘Italiaanse grootmacht wil Club Brugge en Genk helemaal leegplunderen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer