Beerschot-Wilrijk schiet zichzelf in de voet: “Het is een geschenk voor KV Mechelen”

Morgen is het dan zo ver. Dan staat de kraker tussen Mechelen en Beerschot-Wilrijk op de kalender. De winnaar van dit duel zal rechtstreekse promotie afdwingen naar de Pro League. De voorzitter van Beerschot Francis Vrancken deed gisteren nogal een harde uitspraak door te zeggen dan Mechelen straks zeker zal worden veroordeeld met degradatie naar de Amateurs. Opvallend te noemen omdat het onderzoek naar Mechelen in het dossier Propere Handen nog loopt.

“We kennen de staat van dienst van Vrancken in het voetbal niet, maar dat hij op een onverstandige manier voor zijn beurt heeft gesproken, is duidelijk. Wat de insinuaties alleen maar in de hand werkt dat hij het vooral heeft gedaan om de tegenstander van zaterdag te destabiliseren”, ziet ook Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad.

ZATERDAG MECHELEN – BEERSCHOT! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE PROMOTIEKRAKER BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Hij denkt niet dat de zet zal werken. “We kunnen ons niet voorstellen dat de trainer en de spelers van KV Mechelen door deze uitspraken van de wijs zijn gebracht. We denken zelfs het tegenovergestelde. Het is een geschenk voor KV-trainer Wouter Vrancken. Malinwa zal alleen maar nog meer willen bewijzen dat de club het op sportieve gronden verdient om volgend seizoen een afdeling hoger te spelen. Net als vorig seizoen, toen er voor de ­beslissende barragewedstrijd tegen Cercle Brugge veel heisa werd gemaakt rond de schorsing van Alexander Maes die in de heenwedstrijd een rode kaart had gekregen, pookt Beerschot Wilrijk de boel op. Het kan nu, net als vorig seizoen, als een boemerang in het gezicht terugkeren.”

Het bericht Beerschot-Wilrijk schiet zichzelf in de voet: “Het is een geschenk voor KV Mechelen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer