‘Club Brugge in gevecht met Sevilla over aantrekken speler’

Ook Club Brugge is alvast hard bezig met de selectie voor het volgende seizoen. Het zou kunnen dat Danjuma en Wesley gaan vertrekken bij Blauw/Zwart en daar moet natuurlijk op ingespeeld worden.

Zo werd de naam van Henry Onyekuru al genoemd als mogelijke versterking. Volgens Turkse media zou Blauw-Zwart al een bod hebben neergelegd bij Everton, de club waar de Nigeriaanse ex-speler van Anderlecht nog onder contract staat. Momenteel wordt hij verhuurd aan Galatasaray, maar daar lijkt hij volgend seizoen geen toekomst meer te hebben.

STRAKS MECHELEN – BEERSCHOT! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE PROMOTIEKRAKER BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Maar Club lijkt de droom om Onyekuru binnen te halen, te mogen opbergen. Olympique Marseille toonde eerder ook al interesse in de winger, maar volgens het Turkse Aksam is FC Sevilla de meest recente én de grootste kandidaat die Onyekuru uit Everton kan weghalen. De Spanjaarden staan momenteel op een troosteloze zesde plaats in La Liga. Onyekuru zou zo’n 10 miljoen euro moeten kosten.

Het bericht ‘Club Brugge in gevecht met Sevilla over aantrekken speler’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer