‘Wie pakt er de leiding vanavond in de Pro League?’

Zondagavond om 18.00uur is het dan zo ver. Dan staat de wedstrijd van het seizoen op de agenda. Genk ontvangt dan in eigen huis Club Brugge in de strijd om het kampioenschap. Brugge is koploper KRC Genk op slechts één punt genaderd en kunnen dus bij winst de koppositie overnemen. Een cruciale wedstrijd dus waar de spanning hoog zal zijn.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Play-Offs live uit te zenden via hun website. Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers natuurlijk. Daarnaast bieden ze je na registratie ook een 200% tot 80euro welkomstbonus aan. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 euro en Unibet.BE stort er dan 20 euro bovenop. Of denk gelijk groot en stort 40 euro en dan storten ze er 80 euro voor je bovenop! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze wedstrijd!

Zie hieronder de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Genk wint: 2,25
  • Gelijkspel: 3,65
  • Club Brugge wint: 3,00

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten voetballen? En hier je bonusgeld van bijvoorbeeld 80 euro voor inzetten? Dan zou je zomaar 80 x 3,65= 292,00 euro kunnen pakken! Zou dat even lekker zijn!

Het bericht ‘Wie pakt er de leiding vanavond in de Pro League?’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer