Grote druk bij Club Brugge: “Genk de titel al kan ruiken”

KRC Genk stevent recht op de titel af. Gisteren wisten ze ook te zegevieren in de zware uitwedstrijd tegen Standard Luik. De druk ligt daarmee volledig bij Club Brugge momenteel.

Al had een zwak Standard ook wel hun deel in de overwinning van RC Genk. “Standard voetbalde gisteren te veel als los zand. Mehdi Carcela heeft dit jaar de toverdrank thuis gelaten en ook Alen Halilovic heeft nog geen slokje genomen. Moussa Djenepo, Razvan Marin, Paul-José Mpoku… Ze kunnen voetballen, maar missen scherpte en branie om de Rouches echt te laten meetellen in Play-Off 1,” schrijft Het Nieuwsblad.

UNIBET BET BUILDER! WIN €5.000 MET JOUW UNIEKE WEDDENSCHAP!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Marin kon wel nog de eerredder maken, na een hakje van invaller Bokadi. In het verleden zou dan de vlam nog in de pan kunnen slaan op Sclessin, maar niet op een warme zomeravond waarop Genk de titel al kan ruiken. De druk ligt meer dan ooit bij Club, dat op maandag de laatste titelhoop van Antwerp moet smoren.”

Het bericht Grote druk bij Club Brugge: “Genk de titel al kan ruiken” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer