‘Club Brugge gaat Wanyama een waanzinnig salaris voorschotelen’

Club Brugge wil zich graag gaan versterken met Tottenham-middenvelder Victor Wanyama. Volgens Het Laatste Nieuws willen ze dan ook erg ver gaan om hem binnen te halen.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

De Bruggelingen zijn bereid om een absolute recordprijs te betalen voor de ex-speler van Beerschot. Totttenham hoopt op 12,5 miljoen euro, maar dat zou Club Brugge niet willen betalen. Wellicht hopen ze om en bij de 10 miljoen euro op tafel te leggen.

Dan is er nog het loon van de speler. Club zou bereid zijn om Wanyama jaarlijks meer dan drie miljoen euro bruto te betalen, zelfs als het geen Champions League zou halen. De speler zelf wil alvast graag naar Brugge komen.

Het bericht ‘Club Brugge gaat Wanyama een waanzinnig salaris voorschotelen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer