‘Antwerp wil verdediger overnemen van Waasland-Beveren’

Royal Antwerp wil een verdediger van Waasland-Beveren overnemen. Volgens Het Laatste Nieuws gaat het om Aleksandar Vukotic. Hij geniet belangstelling van verschillende clubs, waaronder ook Antwerp.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Hij zou in de laatste week van de mercato nog een transfer willen forceren en geen risico’s meer willen nemen. Bij Waasland-Beveren zijn ze uiteraard ‘not amused’ met het gedrag van hun speler en de club zou van plan zijn hem aan zijn contract te houden.

Het bericht ‘Antwerp wil verdediger overnemen van Waasland-Beveren’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer