‘Club Brugge zet stappen, Victor Wanyama maakt het niet gemakkelijk’

Club Brugge hoopt nog altijd Victor Wanyama over te nemen van Tottenham Hotspur maar echt makkelijk gaat het niet. Volgens Het Laatste Nieuws schermt de entourage van de middenvelder immers ook met de interesse van andere clubs. AS Monaco werd al genoemd en ook AC Milan schiet mogelijk in actie indien Franck Kessie nog vertrekt.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Toch blijft Blauw-Zwart over de beste papieren beschikken. Alvorens de gesprekken met Wanyama zelf concreet kunnen worden, moet men eerst een definitief akkoord met de Spurs vinden. Die onderhandelingen zouden wel de goede richting uitgaan. Binnen de omgeving van de Keniaan zou men beweren dat de transfer inmiddels voor ‘70%’ in orde is. In een weekend zonder competitievoetbal heeft het bestuur alvast alle tijd om daar nog een aantal procentjes bij te doen.

Het bericht ‘Club Brugge zet stappen, Victor Wanyama maakt het niet gemakkelijk’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer