“Ik wist al langer dat Sven Kums naar AA Gent zou komen”

Sven Kums speelt de rest van het seizoen voor AA Gent. De middenvelder wordt voor een seizoen gehuurd van Anderlecht. Brecht Dejaegere wist blijkbaar al langer van de komst van de voormalige smaakmaker van de Buffalo’s.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

“Hij had me op voorhand gestuurd, ik wist dus al langer dat hij zou komen. We hebben nu ‘Lolo’, Nana, ‘Svennie’ en ik van de kampioenenploeg. Dat roept leuke herinneringen op. Vroeger was Sven mijn voorbeeld. We hebben een gelijkaardige evolutie doorgemaakt als profvoetballer en hij heeft me een beetje onder zijn vleugels genomen. We zijn altijd in contact gebleven. Het is een topkerel”, aldus Dejaegere aan Het Laatste Nieuws.

Het bericht “Ik wist al langer dat Sven Kums naar AA Gent zou komen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer