Lierse RSS

LierseRSS

‘Club-speler is momenteel het grootste talent in België”

Afgelopen weekend wist CLub Brugge met speels gemak KV Mechelen weg te zetten met maar liefst 5-0. In het programma ‘Extra Time’ werd Club Brugge-speler Krepin Diatta geanalyseerd door Franky van der Elst.

“Diatta is momenteel het grootste wapen van Club. Hij geeft de voorzetten ook steeds met rechts en links. Dat is toch opvallend. Ook zijn snelheid is ongezien. Ik denk dat hij het grootste talent op onze Belgische velden is momenteel. Ik ben er zeker van dat Club Brugge ongelooflijk veel geld zal ontvangen voor de Senegalees”, aldus Van der Elst.

VANDAAG! BEANTWOORD 6 CHAMPIONS LEAGUE VRAGEN GOED EN WIN 100.000EURO!

WAT EEN ACTIE! (En het mooie is? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Ook Filip Joos en Frank Raes deelden dezelfde mening. “Hij is ongetwijfeld de persoon met de meeste potentie bij Club Brugge. Het zou wel ideaal zijn om nog even bij Club te blijven, al zal hij na dit seizoen wel onhoudbaar worden”, sluiten de analisten af.

Het bericht ‘Club-speler is momenteel het grootste talent in België” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *