Lierse RSS

LierseRSS

AA Gent krijgt domper te verwerken in voorbereiding op topper tegen Club Brugge

Zondag staat de topper tussen Club Brugge en AA Gent op de kalender. Voor deze wedstrijd is er tegenslag voor AA Gent. Ze hebben immers slechts twee dagen om te recupereren en zich voor te bereiden, want donderdagavond moesten ze nog aan de bak in de Europa League.

ZONDAG CLUB BRUGGE – AA GENT! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Bovendien moest Gent daarvoor de verre reis naar Oekraïne maken, want er stond net een uitmatch tegen Oleksandria op het programma. En nu krijgt Gent nog met een extra tegenvaller te maken, die de voorbereiding op Club verder verstoord. De ploeg moest vrijdagochtend terugkeren naar België, maar Gent laat nu weten dat het voorlopig vast zit in Lviv. Hun vliegtuig kan immers voorlopig niet vertrekken omdat een ander toestel gecrasht is bij de landing.

Het bericht AA Gent krijgt domper te verwerken in voorbereiding op topper tegen Club Brugge verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *