Lierse RSS

LierseRSS

‘Anderlecht neemt beslissing over Anthony Vanden Borre’

Anthony Vanden Borre traint momenteel mee met de selectie van Anderlecht en maakt naar verluidt een gretige indruk. Hij is druk bezig met werken naar zijn streefgewicht en op die manier komt een eventuele comeback steeds een stapje dichterbij.

Volgens Het Nieuwsblad krijgt Vanden Borre alle tijd om op niveau te komen, hij zou ten vroegste in januari een contract voorgeschoteld krijgen bij Anderlecht. Vanaf dan zou hij dan ook officiële wedstrijden kunnen spelen voor Paars-Wit. Vanden Borre zou dus zomaar de eerste wintertransfer kunnen worden voor Anderlecht.

Het bericht ‘Anderlecht neemt beslissing over Anthony Vanden Borre’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *