Lierse RSS

LierseRSS

‘Dries Mertens zadelt Napoli op met een groot probleem’

Dries Mertens dreigt aan het einde van het seizoen transfervrij te vertrekken bij Napoli. Hij loop dan namelijk uit zijn contract en hij weet nog niet of hij deze wil gaan verlengen. “Ik weet nog van niets. Ik heb dit jaar nog contract, nadien zien we wel. Ik wil graag blijven, maar als Napoli dat niet wil… We zien wel”, zei hij op Q2.

Mertens bleef dus mysterieus over zijn toekomst. Maar Het Laatste Nieuws weet dat de onderhandelingen tussen de club en de oud-speler van PSV, FC Utrecht en AGOVV erg moeizaam verlopen. Er zijn concreet gesprekken gaande, maar het verschil tussen vraag en aanbod zou nog te groot zijn.

Dat was net ook het struikelblok bij zijn vorige onderhandelingen met Napoli. Maar het grote verschil nu is dat Mertens al 32 jaar is, waardoor hij geen grote marktwaarde meer bezit en (financieel) weinig interessant is voor Napoli. Daarnaast is hij er ook geen onbetwistbare basisspeler meer, met de extra concurrentie van bijvoorbeeld Hirving Lozano..

 

 

Het bericht ‘Dries Mertens zadelt Napoli op met een groot probleem’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *