Lierse RSS

LierseRSS

‘Norwich City en Aston Villa informeerden naar sterkhouder Antwerp’

Afgelopen zomer stond Daniel Opare in de belangstelling van zowel Norwich City als Aston Villa. Die interesse is momenteel verwaterd. De rechtsachter is maanden out met een knieblessure en na het seizoen is hij einde contract. Zijn toekomst bij Antwerp is dan ook nog onduidelijk.

ZONDAG CLUB BRUGGE – AA GENT! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

“Ach, ik praat niet graag over transfers, of over wat had kunnen zijn. Volgende zomer heb ik geen contract meer, maar als het bestuur van Antwerp over een verlenging wil praten, ben ik zeker bereid te luisteren”, aldus de voormalige speler van Real Madrid en Standard aan Het Laatste Nieuws.

Het bericht ‘Norwich City en Aston Villa informeerden naar sterkhouder Antwerp’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *