Lierse RSS

LierseRSS

‘Thibaut Courtois verliest zijn basisplaats bij Real Madrid’

In de wedstrijd tegen Club Brugge werd keeper Thibaut Courtois in de rust gewisseld. Hij zou last van zijn maag hebben gehad. Volgens La Vanguardia zou dat inderdaad kloppen, maar stellen dat Courtois tot begin november niet meer zou meedoen bij Real. Toch bizar lang voor een beetje buikpijn…

ZONDAG CLUB BRUGGE – AA GENT! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Mogelijk komt Marca met de verklaring hiervoor. De Rode Duivel zou toch last ondervinden van de grote druk van de Real-aanhang. Daardoor zou hij dus mogelijk de komende tijd vanaf de zijlijn moeten en/of willen toekijken.

Het bericht ‘Thibaut Courtois verliest zijn basisplaats bij Real Madrid’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *