Lierse RSS

LierseRSS

WIN 10.000euro met jouw vrije voorspelling op Club Brugge – AA Gent! (MEESPELEN is GRATIS!)

Zondagmiddag staat de wedstrijd tussen Club Brugge en AA Gent op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 10.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Het bericht <strong>WIN 10.000euro met jouw vrije voorspelling op Club Brugge – AA Gent! (MEESPELEN is GRATIS!) </strong> verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *