Lierse RSS

LierseRSS

‘Zware schorsing in de CL dreigt voor Ruud Vormer’

Ruud Vormer ging er dinsdag tegen Real Madrid af met een rode kaart. Hij kreeg twee keer geel en hij moet dus de volgende wedstrijd gaan missen. Maar het zou zomaar kunnen dat hij een langere schorsing krijgt.

De UEFA maakte donderdag immers bekend dat het nog een tuchtprocedure geopend heeft tegen de oud-speler van Feyenoord, Roda JC en AZ.

Bij het verlaten van het veld zou Vormer immers nog scheidsrechter Kabakov enkele scheldwoorden naar het hoofd geslingerd hebben. Dat kan hem dus een extra schorsing opleveren. Op 17 oktober buigt de UEFA zich over het dossier van de Nederlandse middenvelder.

Het bericht ‘Zware schorsing in de CL dreigt voor Ruud Vormer’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *