Lierse RSS

LierseRSS

“Club Brugge en Ajax worden de nieuwe Europese giganten”

Analist Aad de Mos heeft een hoge pet op van zowel Ajax als Club Brugge. Beide clubs presteerde prima midweeks in de Champions League. Club speelde gelijk tegen Real Madrid en Ajax zette Valencia met 0-3 opzij.

“Als ik Mannaert en Verhaeghe hoor praten, dan zie je dat ze de ideeën van Ajax overpakken. Ze investeren in jonge spelers, zoals Wesley, die voor een pak geld verkocht worden. Zoals Ajax Blind en Tadic kocht, haalde Brugge Mignolet en stelde men Clement aan – ook het salarisplafond werd gevoelig opgetrokken. Als je in 2024 wil aansluiten bij de allergrootste clubs, dan moet je nu punten scoren. En dat kan alleen door een goeie visie en filosofie – dat hebben ze in Brugge begrepen”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

ZONDAG CLUB BRUGGE – AA GENT! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

De Mos is van mening dat Club door het geld van de Champions League stilaan aan het weglopen is in België. “Het worden de nieuwe giganten in Europa, de nieuwe krachten. In eigen land zijn ze onklopbaar geworden, terwijl ze bijna elk jaar verzekerd zijn van Champions League-voetbal. Wie niet volgt, valt af – zo ontstijgt Club meer en meer de concurrenten zoals Anderlecht, Genk en Standard. Europese topclubs met een verkeerde visie krijgen het lastig. Kijk naar Real Madrid en Tottenham, die hun selectie niet verversen of doorselecteren.”

Het bericht “Club Brugge en Ajax worden de nieuwe Europese giganten” verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *