Lierse RSS

LierseRSS

‘Real Madrid haalt nieuwe eerste doelman’

Thibaut Courtois ligt onder vuur bij Real Madrid. Ook al geeft de club nog wel haar steun aan de sluitpost toch borrelt er wat. Bij de fans lijkt Courtois het vertrouwen nog niet gewonnen te hebben, vaak is hij in Madrid het mikpunt van fluitconcerten. Ook bij het bestuur wordt er momenteel meer getwijfeld aan Courtois.

ZONDAG CLUB BRUGGE – AA GENT! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Zo weten verschillende Spaanse en Italiaanse media – zoals Don Balon, maar dat is nu ook niet het meest betrouwbare medium – dat Los Blancos reeds een opvolger geïdentificeerd hebben voor Courtois. Die opvolger zou Gianluigi Donnarumma van AC Milan zijn. Wat er met Courtois zal gebeuren in dit geval wordt nog afwachten …

Het bericht ‘Real Madrid haalt nieuwe eerste doelman’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *